Vaše vjenčanje iz bajke bez stresa!

Dragi naši budući mladenci!

Vjenčanje, bilo ono u vjerskom ili građanskom obliku, malo ili veliko, vjenčanje ispod krošnje drveta, u maslinama, ili na plaži. U prekrasnoj crkvici sa još ljepšim pogledom ili u osamljenom restoranu na malom otočiću. U gradskoj gužvi ili na seoskom imanju.

Odabir prstenja, torte, cvijeća, muzike, revera, poklona za goste. Sve to organiziramo nakon što upoznamo Vas i Vaše želje. Potpuno se posvetimo njima ili Vas iznenadimo našim odabirom.

Hrvatska svojom ljepotom obale i unutrašnjosti nudi pregršt avantura, raznolikog načina odmora i zabave, ali nam nudi i mogućnost da za Vas napravimo jedan poseban dan! Dan koji ćete pamtiti i s osmijehom sjećati do kraja svog života.

Dan kada obećavate jedan drugome vjernost, poštovanje i beskrajno prijateljstvo. Neizmjernu ljubav.

Dan Vašeg Vjenčanja!

Prvi korak do ostvarenja Vašeg najljepšeg dana je da nas kontaktirate. A sve ostalo prepustite našem timu koji će sa apsolutnim oduševljenjem prihvatiti se stvaranja jednog posebnog dana , Vašeg vjenčanja.

Iskustva nakon vjenčanja

Željela bih zahvaliti Ivani i MurterIN agenciji za organizaciju vjenčanja na Murteru. Budući da suprug i ja ne živimo na Murteru i da smo ograničeni s godišnjim odmorom bilo bi nam jako komplicirano samima organizirati cijeli događaj. Tu je srećom uskočila Ivana koja je obavila cijeli dogovor sa svećenikom, obišla restorane i pribavila nam njihove ponude i fotografije, pribavila više ponuda bendova i fotografa, preporučila frizerku i šminkericu, tako da smo trebali samo odabrati. Prije dolaska na Murter poslala nam je popis sa svim dokumentima i sitnicama koje bi trebali ponijeti sa sobom te raspored sastanaka sa svećenikom, matičarkom, restoranom, fotografom te nas je na licu mjesta uputila gdje su. Na nama je bilo da spakiramo kofere, dođemo na more i kažemo "da".

Preporučamo agenciju MurterIN svim budućim mladencima koji žele ušparati živaca i vremena!


Kristina & Domagoj

Draga Ivana, HVALA TI! Omogućila si nama mladencima, a i našima najbližima, užitak svakog trenutka toga savršenog dana. Nismo imali nikakvih briga i nismo morali odgovarati na pitanja vezano uz organizaciju, jer je sve u detalju prije bilo dogovoreno. S tobom surađivati je bilo opušteno i cijenimo prijateljski odnos prema tebi. Kad god sam imala pitanje, iako je to bilo porukom u sred noći, odgovorila si brzo i nije ostalo neodgovorenih pitanja niti nerijesenih problema. Od srca te svim budućim mladencima preporučavamo! <3


Verena & Denis

Words can not desribe how much we appreciate Your support within the last year. Without You, Your patience, Your positive energy and Your tirelessness it would not have been the same. We, our friends and family were able to make memories, we will never forget! Thank you for being a part of it! Much love from Germany.


Julia & Tomi

Trebate našu pomoć?

Ostavite nam svoje kontakt podatke da vas možemo kontaktirati u vezi vašeg upita. Polja označena sa * su obavezna.

Planiranje vjenčanja
Organizacija i koordinacija vjenčanja sa pripremom za prvi ples
Nastup plesnih parova
Dajem privolu da me možete kontaktirati u vezi ovog upita.

Izjava o privatnosti · Obavijest o kolačićima
Futurista © 2023 · Napravio Mario Bašić