Zaplešite s nama!

Otkrijte zašto je dvorana mjesto na kojem san postaje stvarnost!

Zovem se Ivana Bašić ex Udovičić. Cijeli život aktivno se bavim sportom. U nižim razredima to su bile aktivnosti poput akrobatskog rock and rolla, atletike i stolnog tenisa, a kao kruna svega toga, dogodila se ljubav, latinoamerički i standardni plesovi.

Ples je u moj život ušao na velika vrata. Punih dvadeset godina plešem. Rekreativno, sportski i profesionalno. Ples je zasigurno moja velika ljubav!

Trenirajući standardne i latinoameričke plesove, postala sam finalistica državnih prvenstava kako u standardnim ,tako i u latinoameričkim plesovima. Bila sam državna prvakinja u standardnim plesovima.

Sudjelovala sam na brojnim wdsf turnirima. Trnovit je to put bio. Godinama se intenzivno treniralo. Umjesto praznika, dane smo provodili u plesnim dvoranama, redovito i na pripremama izvan grada,države. Danas sa odmakom mogu reći, fantastično iskustvo! Imam stotine odrađenih sati iza sebe, mnoge zadovoljne mlade plesače i mladence s kojima je uvijek posebno raditi! Još više odrađenih tečajeva, kako sa onim najmanjima, tako i sa onim malo starijim, pa i zrelijim generacijama. S ponosom mogu reći da sam svoju plesnu izobrazbu dobila u plesnoj školi Fredi. Podučavali su nas vrsni učitelji. To je jedna od najstarijih i najkvalitetnijih plesnih škola. Učila sam od mnogobrojnih naših i stranih učitelja. Jedno vrijeme sam plesala i pod zastavom Bosne.

Danas uživam u plesu,kao hobiju. Pohađam sate baleta i jazz dance-a.

Dopustite mi da Vam prenesem dio svoje ljubavi prema plesu i uvedem Vas u očaravajući svijet plesa.

Ne postoje dvije lijeve niti dvije desne noge, postoji samo rad i upornost koji Vas na kraju dovedu do Vašeg cilja! Neovisno o Vašem razlogu dolaska, bio to prvi ples, maturalna večer, važni događaj ili jednostavno želja za naučiti plesati. Maksimalno ćemo se prilagoditi vašim željama i mogućnostima.

Nadam se da ćete Vi biti upravo ti koji ćete mi se povjeriti za izvedbu prvog plesa!

Obraćam se i vama koji ste možda oduvijek željeli naučiti plesati, a nije bilo vremena ili životne okolnosti jednostavno nisu dozvoljavale.

Ili naprosto želite drugačiji team building koji će svima ostati u nezaboravnom sjećanju.

Zato nam se obratite s povjerenjem!

Trebate našu pomoć?

Ostavite nam svoje kontakt podatke da vas možemo kontaktirati u vezi vašeg upita. Polja označena sa * su obavezna.

Plesne poduke
Team building
Nastup plesnih parova
Dajem privolu da me možete kontaktirati u vezi ovog upita.

Izjava o privatnosti · Obavijest o kolačićima
Futurista © 2023 · Napravio Mario Bašić