Pozdrav svima!

Prije svega, probati ćemo se kratko predstaviti! Mi smo mladi ambiciozni ljudi puni znanja i ideja koje smo odlučili objediniti u projekt " Futurista"! Roditelji smo dviju prekrasnih djevojčica koje nas uveseljavaju svaki dan, zbog kojih se sve u životu isplati raditi i za koje vrijedi živjeti. Oboje smo završili studij projektnog menadžmenta (struč. spec. oec.). Bavimo se ovim poslom već dugi niz godina,samo smo ga sad htjeli utjeloviti u našu zajedničku priču. Ideja nam je pružiti jedinstvenu uslugu, za svakog ponaosobno, koja će pomoći mladim ljudima da u nedostatku vremena uspiju u realizaciji svoje ideje. Radi li se o usluzi organizacije nekog eventa, vjenčanja, rođendana, krstitki ili usluga slikanja i snimanja, obratite nam se s povjerenjem.

Naravno nije to sve, listajući i pregledavajući nasu stranicu uvidjeti ćete da tu ima puno više usluga i kombinacija usluga koje radimo. Upravo zato se i stvorila ideja o "FUTURISTI".

Zajedno obožavamo putovati, učiti nove stvari ,bordati, uživati u malim stvarima,igrati društvene igre. Volimo se družiti, volimo sport. Muž je istinski zaljubljenik u tehniku, aute, gadgete I sve što moderno doba donosi, a ja sam više starinski tip koji voli čitati ( knjige,ne kindl-iako ga naravno koristim) , biti u prirodi, plesati.

Izjava o privatnosti · Obavijest o kolačićima
Futurista © 2023 · Napravio Mario Bašić