Napisao Paulo Bašić 0

Ako želite imati ili napraviti web stranicu morate zakupiti web hosting paket, osnosno mjesto u koje će te smjestiti svoje web stranice da bi one bile vidljive na internetu.

Najvažnije stvari za laike, kad je hosting u pitanju su: brzina, podrška i sigurnost. Kako me i brat https://mariobasic.com/ savjetuje, ja ga i poslušam. No, krenuo sam malo istraživati i na taj način sam se školovao.

Hosting usluge variraju ovisno o zahtjevnosti. Iste su dostupne već od par dolara mjesečno pa sve do nekoliko tisuća dolara. Za svega par dolara možete dobiti "shared" hosting koji dijelite sa mnogo drugih korisnika. Što može biti jako nesigurno i nestabilno.

Ako ipak želite malo stabilniji hosting i bolju podršku, istaknut ću što Vam je važno pri odabiru.

Trebate vidjeti koliko Vam je bitna podrška. Osnovne usluge korisinicima omogućuje pristup e-pošti i telefonskoj podršci. Cijena jako varira o dostupnosti podrške. Bitno je da procijenite količinu prometa koju očekujete.

Avalon ima u ponudi 3 hosting paketa: Start, Medium i Business čija je glavna razlika u:

veličini diskovnog prostora, mjesečnom prometu (bandwith), broju domena tj. web stranica koje možete smjestiti na hosting paket.

Link

Web hosting savjeti Zatražite da vam preporuče hosting paket! Usporedite resurse i podržane tehnologije web hosting paketa! Zapamtite: prostor na web hosting paketu obuhvaća prostor za web i za email servis! Pazite na tehnologiju u kojoj vam se izrađuju web stranice (ASP, PHP)! Koristite email adrese s vlastitom domenom! Uvijek usporedite odnos cijene, resursa web hosting paketa i kvalitete korisničke podrške!

Naša preporuka

Izjava o privatnosti · Obavijest o kolačićima
Futurista © 2023 · Napravio Mario Bašić