Napisao Paulo Bašić 0

Jedan od najmodernijih i najrealističnijih prikaza vašeg stana, vile, restorana itd. su virtualne šetnje ili šetnje s panoramama od 360 stupnjeva. Vaš je prostor predstavljen na zanimljiv način, a potencijalni kupci ili gosti imaju priliku osjećati se kao da su u tom prostoru. Veliki trend video prezentacije vašeg objekta je virtualna šetnja, a stvaranjem virtualne ture bit ćete iznad konkurencije.

Virtualna šetnja po vašoj web stranici

Svaka virtualna šetnja prilagođena je prikazivanju na mobilnim uređajima, a sa svakom završenom šetnjom dobivate url s kojim možete lakše dijeliti i objavljivati ​​virtualni hod.

Virtualne šetnje zanimljiva su novost u prezentaciji nekretnina koja kupce ne ostavlja ravnodušnima. Prednosti korištenja virtualnih šetnji su brojne.

Interaktivni dizajn

Kupci više nisu samo pasivni promatrači, već su aktivno uključeni u otkrivanje imovine koja se nudi. Praktički šetajući vašim potencijalnim novim domom, kupci se lakše mogu zamisliti u njemu.

Uvijek dostupno razgledavanje grada

Stvaranjem virtualne šetnje za određenu nekretninu potencijalnim kupcima nekretnina je uvijek dostupna za razgledavanje. Što štedi vrijeme dobavljača i smanjuje broj izleta.

Olakšano razgledavanje stranih kupaca

Virtualne šetnje omogućuju zainteresiranim kupcima iz drugih zemalja da lakše steknu dojam o nekretnini koja se nudi i odluče krenuti na putovanje kako bi je razgledali.

Mogućnosti promocije

Virtualne šetnje učinkovit su promotivni alat. Mogu se objaviti na web mjestu agencije, oglasnim portalima, podijeliti putem društvenih mreža, u blogovima i drugim digitalnim kanalima.

Povećana učinkovitost prodaje

Dostupnost virtualne šetnje kroz imovinu filtrira samo zainteresirane kupce i smanjuje broj neugodnih iznenađenja na terenu. Prodavačima štedi vrijeme i omogućuje im da se posvete samo stvarno zainteresiranim kupcima. Što u konačnici rezultira povećanom prodajnom učinkovitošću.

Cijena virtualnih tura ovisi o veličini predmeta i broju točaka gađanja. Cijena virtualne snimke za stan je 1400,00 kn Za sva pitanja nazovite +385 98 936 8566

Pošalji upit

Izjava o privatnosti · Obavijest o kolačićima
Futurista © 2022 · Napravio Mario Bašić