Napisao Ivana Bašić 0

Obitelj. Prijatelji. Pomaganje. Ples. Posao. Putovanja. Priroda. Učenje. Sve su to stvari koje mene iznimno vesele. I napokon ih imam sve!

Oduvijek sam bila znatiželjna, istraživačke prirode. Uvijek sam voljela probavati nešto novo. Neki novi sport. Neki novi posao. Stalno sam se tražila. Ples je postala moja prva velika ljubav. Danas, trudim se prenijeti i taj dio ljubavi na druge. Nema ljepšeg osjećaja od zadovoljnih mladenaca, zadovoljnih klijenata koji se s radošću vraćaju u dvoranu, male i velike djece koja ti se zatrče u zagrljaj nakon nekog velikog natjecanja koje su dobili, a ti znaš da si im u tome pomogao! Neopisivo!

Kada sam dobila svoju obitelj, prioriteti su se malo promijenili ali i dalje sam ostala privržena plesu. S mojim djevojčicama počela sam sve više razmišljati o odgoju, o tome što im dajem jesti, piti, što nanosim na njihovu kožu. Čime čistim kuću. Počelo mi je to biti jako važno. Bila sam svjesna činjenice da je danas sve skupa puno zagađenije. Da više ne živimo u onom svijetu kada su naši kopali krumpire, uzgajali domaće životinje i kada smo mi generalno više jeli hranu za koju smo znali od kuda dolazi. Danas je sve skupa izgubilo neki kompas. Ne znamo što jedemo, ne znamo što pijemo, ne znamo što udišemo. Zbog toga mi je postalo važno da se ja sama, koliko god mogu, pobrinem da je barem njihov dom jedna zdrava oaza.

Želim svojoj djeci pružiti maksimalnu podršku, njihovom organizmu, njihovom imunitetu, fizičkoj aktivnosti. Želim, ako već mogu, paziti čime ću prati odjeću, čime ću ih mazati, s kojim proizvodima ću čistiti kuću. Sve to utječe na njihovu kožu i na njihov imunitet. Zato sam se ja okrenula prirodi. U svakom pogledu. Što više izlazaka u prirodu, na zrak, ako postoji mogućnost odlazak na more, u planine, na selo, skakanje po lokvama i slične stvari koje su nekad bile pod normalno, a danas se nažalost gube u moru informatizacije. U svom domu imam difuzor s eteričnim uljima koji su meni i mojoj obitelji promijenili život. I to je novost ! Eterična ulja! Doma napokon imam prirodne proizvode za čišćenje apsolutno svakog djelića svog doma. I ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi toga! Ono što su mi eterična ulja donijela je i benefit pomaganja drugima, širenja svoje priče, a na kraju i mogućnost neke financijske neovisnosti ! Ovaj posao radim sa srcem. Educiram sebe i druge o tome kako koristiti eterična ulja i kako se okrenuti životu bez kemikalija. Ne dajem svoje novce velikim korporacijama gdje najveći dio zarade ide čelnim ljudima , već podržavam svaku onu prosječnu obitelj koja želi isto što i ja, a to je , pružiti sigurnost, topli obrok, kao i sve one stvari koje su nužne za život a i sve one koje nas beskrajno vesele! !

Uživajte u svome danu, a mi se vidimo ili na nekoj radionici, ili u dvorani!

Izjava o privatnosti · Obavijest o kolačićima
Futurista © 2022 · Napravio Mario Bašić