By Ivana Bašić 0

Moja priča, moje DA poslovnoj prilici!

Moja priča kreće ovako!

U životu sam dosta impulzivna u stvarima koje mi se sviđaju. Tako je bilo i s YL. Bila sam kod svoje prijateljice koja mi je usput pokazala start paket jer sam pričala kako već godinama razmišljam o difuzoru. Ispričala mi je kratko o poslovnoj prilici, ali dovoljno da se zainteresiram i počnem proučavati temu.

Dogodilo se sve u pravi čas. Bio je rođendan svekrvi i svekru i nisam znala što bih im kupila a da bude posebno i drugačije. Predložila sam mužu da im uzmemo difuzor i da napokon sebi kupimo start paket te da bih ja probala raditi. Bila je korona, sav ostali posao nam je počeo padati i nisam imala što za izgubiti.

Tako je i bilo. Kad mi je paket stigao, počela sam otvarati kutiju, mirisati te predivne mirise, isprobavala sam difuzor i razne kombinacije i krenula sa svojim bližnjima pričati o tome. Prvo što mi se svidjelo u poslovnom dijelu što sam apsolutno svu edukaciju dobila na dlanu. Nisam morala tražiti okolo po knjigama, po Googleu, po razno raznim edukacijama, nego su mi sve dali. Počela sam se educirati svakodnevno, slušala sam hrpu korisnih videa o tome kako raditi, što je uopće start paket, što je essential reward, što su eterična ulja, kako se smiju koristiti u puno drugih korisnih videa. U posao sam se bacila naglavačke, i to mi je bila najbolje odluka u 2020.oj godini! Jedna od mnogih prekrasnih stvari koja je proizašla iz ovog posla je upravo stalni rad na sebi, želja da budem bolja i kao osoba, i kao mama, i kao žena. Želja da pomognem drugima educirati ih kako u životu postoji puno prirodnih proizvoda koje doma možemo koristiti bez straha od udisanja štetnih kemikalija bilo u prostoru, bilo na koži. Ovaj posao me stalno gura da još više radim na sebi¸, preko ovog posla upoznala sam divne ljude koji su mi mnogi od njih postali bliski prijatelji. Tim istim osobama se danas mogu u bilo kojem trenutku obratiti za pomoć, i to ne samo u poslovnom segmentu već i u onom privatnom. Kroz ovaj posao htjela bih osvijestiti ljude da kupovinom kvalitetnih proizvoda prvenstveno pomažu sebi i svojoj obitelji ,a osim toga, pomažu i meni i mojoj obitelji. Kako? Kupovinom njihovih proizvoda osiguravate sebi kvalitetan dom, ali i meni i mojoj obitelji plaću. Meni je to nešto najdivnije što ja mogu učiniti kako bih pomogla nekome.

To je bio jedan od razloga zašto sam krenula u cijelu ovu priču. Novce ne dajem jednoj osobi koja kupi sav profit, već puno malih obitelji koji svi imaju isti cilj. Raditi kako bi zaradili za svoju obitelj, pomoći ljudima osvijestiti ih da sami možemo za svoje zdravlje puno napraviti i pomoći drugima da ostvare svoje snove!
Ovaj posao me promijenio na bezbroj načina. Počela sam raditi stvari za koje bih nekad rekla da nikad neću, izlazila sam iz svoje "comfort" zone već na desetke puta, a to je tek početak. Koji mi je bio cilj na početku- doći do "ranka" na kojem ću moći sebi sama pokrivati narudžbu. I to već dugo mogu. I zato sam sretna na tome . I zahvalna. Ali to može svatko od vas. Od kad znam za sebe, uvijek sam govorila da se sve može samo kad se hoće. Najlakše je kukati , prigrliti trenutno stanje i ne raditi ništa. To je izazov s kojim se mnogi danas susreću. Ali treba biti iznad toga, treba se pojavljivati i kad je teško. Eto, i to je jedna od mnogobrojnih stvari koje me je ovaj posao naučio.

Ovaj posao me tjera da svakodnevno budem bolja, da radim na sebi, da pomažem drugima kojima je pomoć potrebna, tjera me da se educiram, od marketinga, preko stranih jezika do najosnovnijih stvari poput čitanja knjiga i rada na svom govoru!

Želim da i svi vi, koji poželite svoj svijet okrenuti naglavačke, ali u pozitivnom smislu, da znate da sam ja tu, da ću vam pomoću u tome i da se veselim svakoj novoj osobi u timu. Prenijeti ću vam sve svoje znanje i pomoći na vašem putu u domu bez kemikaliju, kao i u onom poslovnom gdje nam je svima ideja, biti slobodan, raditi od bilo kuda ovaj posao i imati vremena posvetiti se svojoj obitelji !

Ivana Bašić • 9 Articles

View Articles

Privacy Policy · Cookie Notice
Futurista © 2023 · Created by Mario Bašić